Cottage καμπίνα τουαλέτας

Cottage καμπίνα τουαλέτας

Τι είδους κατασκευή μπορεί να ονομαστεί η κύρια στην χώρα; Το ίδιο το σπίτι; Από τη μία πλευρά, ναι, αλλά υπάρχει ένα σχέδιο, χωρίς το οποίο η άνετη διαβίωση στη ντάχα είναι απλά αδύνατη. Για τι μιλάμε; Ίσως έχετε ήδη μαντέψει ότι αυτή είναι η τουαλέτα. Και αν δεν είναι στον ιστότοπό σας, τότε είναι καιρός να σκεφτείτε πώς να το φτιάξετε. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο σε αυτό το έργο, αφού η ίδια η τουαλέτα αποτελείται από ένα λάκκο, ένα θεμέλιο και μια κατασκευή από πάνω. Απλά πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς θα είναι αυτό το σχέδιο. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του κτιρίου. Θα αναθεωρήσουμε τα πιο δημοφιλή από αυτά, και θα επικεντρωθούμε επίσης στην οικοδόμηση μιας τουαλέτας στην εξοχική κατοικία με τα δικά μας χέρια.

Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε τα σχέδια, καθώς και τις οδηγίες για τη δημιουργία ενός αρκετά απλού σχεδιασμού. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε αυτήν την ιδέα στη χώρα σας. Επίσης, θα μάθετε τα πλεονεκτήματα της κατασκευής μιας δομής τύπου καλύβας.

Παραλλαγές της κατασκευής τουαλέτας στη χώρα

Ότι είχατε μια γενική εικόνα για τις τουαλέτες για καλοκαιρινές κατοικίες, συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τις κατασκευές που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα χέρια σας. Οι μέθοδοι κατασκευής είναι πολλές, εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από το ίδιο το σχέδιο. Εδώ είναι ο κατάλογος των πιο δημοφιλών παραλλαγών εκτέλεσης μιας τουαλέτας για μια θερινή κατοικία:

 1. Χρώμα σκόνης.
 2. Κλασική τουαλέτα με λάκκο.
 3. Ξηρή ντουλάπα και χημική τουαλέτα.
 4. Ντουλάπα-πατάρι.

Τι είναι καθένα από αυτά; Το πιο απλό και συνηθισμένο είναι το απλό τουαλέτα με βόλτα. Είναι ιδανικό για εξοχικές κατοικίες, καθώς η συσκευή θα χρειαστεί λίγα χρήματα, το υλικό και το ίδιο το σχέδιο είναι απλή. Απλά χρειαστεί να σκάψετε ένα βόθρου, να το ενισχύσετε και να φτιάξετε μια υπερκατασκευή. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας τουαλέτας είναι ορατό στη φωτογραφία.

Όσον αφορά το loft-kluzetov, έχουν σφραγισμένο λάκκο, όπου τα απόβλητα πέφτουν. Η ίδια η δεξαμενή μπορεί να είναι διαφορετική, διαφορετική ως προς το σχεδιασμό και το μέγεθος και βρίσκεται μακριά από τη δομή. Η απόρριψη των αποβλήτων από αυτό είναι αρκετά απλή, όπως σε μια βάζα. Πρέπει να μισθώσετε μια μηχανή αποχέτευσης, η οποία αντλεί τα πάντα από μέσα. Ως επιλογή για να το κάνετε μόνοι σας. Στη φωτογραφία θα δείτε αυτό το είδος κατασκευής.

Κονσόλα σκόνης Είναι ένα είδος δοχείου που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το sedan. Δεν απαιτείται βόθρος και η δεξαμενή είναι μάλλον μικρή. Και αυτός πρέπει να καθαριστεί όταν γεμίσει. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι μετά τη χρήση υπολογίζονται πρόσθετα μέσα χρήσης. Πρόκειται για το ψεκασμό της τύρφης με λύματα. Αυτή η επιλογή για δίνοντας μπορεί να ονομαστεί μία από τις φθηνότερες, μόνο η διαδικασία καθαρισμού προκαλεί προβλήματα. Ρυθμίσεις σκόνης στη φωτογραφία.

Ιδανικό από την άποψη της καθαριότητας, της ευκολίας και της δημιουργίας χημική ουσία ή βιο-τουαλέτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να το αγοράσετε και να το εγκαταστήσετε στη δική σας θέση. Τα πλεονεκτήματα αυτών των σχεδίων είναι ότι δεν χρειάζεται να καθαριστούν. Και η δυσάρεστη μυρωδιά δεν έρχεται. Το θέμα είναι ότι τα απόβλητα χωρίζονται σε βάρος ειδικών βακτηριδίων. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή. Αλλά, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, τότε είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με αυτή την επιλογή.

Και τι εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτά τα "οφέλη του πολιτισμού"; Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τουαλέτα μόνοι σας. Ιδανική από αυτή την άποψη - μια τουαλέτα με βόλτα. Όσο για την υπερκατασκευή, φαίνεται αρκετά καλή καλύβα τουαλέτας. Γιατί είναι τόσο καλός; Ας μάθουμε.

Γιατί ακριβώς η καλύβα τουαλέτας

Αρχικά, θέλουμε να διευκρινίσουμε γιατί εξετάζουμε μια τουαλέτα dacha όπως μια καλύβα. Το θέμα είναι ότι ένας τέτοιος ασυνήθιστος σχεδιασμός έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών "ανταγωνιστών" του. Ας δούμε τη θετική πλευρά:

 1. Η ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού είναι ότι κατά τη δημιουργία του δεν είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με την κατασκευή της οροφής, να το στερεώσετε και να το σχεδιάσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ρέει. Στην περίπτωσή μας, η οροφή της τουαλέτας είναι οι ίδιοι οι πλευρικοί τοίχοι. Αυτό είναι σαφώς ορατό στη φωτογραφία.
 2. Μπορείτε να χτίσετε μια καλύβα τουαλέτας με τα χέρια σας πολύ πιο γρήγορα. Το θέμα είναι ότι η δομή έχει μικρότερο αριθμό δομικών στοιχείων.
 3. Τα ίδια τα κτίρια είναι μάλλον ασυνήθιστα και πρωτότυπα. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι γείτονές σας δεν έχουν τέτοια τουαλέτα. Μπορείτε να ξεχωρίσετε με κέρδος.
 4. Η πόρτα τουαλέτας δεν θα είναι τριγωνική με κανέναν τρόπο. Πρόκειται για μια συνηθισμένη τετράγωνη πόρτα, χωρίς περικομμένες γωνίες και άλλα προβλήματα.
 5. Το χειμώνα, δεν θα έχετε προβλήματα με τη συσσώρευση βροχοπτώσεων στην οροφή. Το χιόνι θα πέσει από την τουαλέτα, επειδή η ράμπα είναι αρκετά μεγάλη.
 6. Το μέγεθος της τουαλέτας για το εξοχικό μπορεί να ποικίλει. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να ρυθμίσετε την τιμή της γωνίας γωνία του σχηματιζόμενου τριγώνου.
 7. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της τουαλέτας είναι το ξύλο, κυρίως δοκάρια. Η επεξεργασία τους είναι πολύ απλή.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπολογίσαμε έως και 7 πλεονεκτήματα που έχει η καλύβα τουαλέτας. Λένε προς την κατεύθυνση της πραγματικής κατασκευής ακριβώς μιας τέτοιας κατασκευής. Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες ελλείψεις. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς:

 • Είναι θέμα εμφάνισης. Αν και είναι πρωτότυπο, δεν είναι πάντα πρακτικό. Ο σχεδιασμός μπορεί να διαφέρει ριζικά από τις άλλες δομές του χώρου και να μην ταιριάζει στο τοπίο.
 • δεδομένου ότι η μορφή είναι τριγωνική, ο χρήσιμος χώρος με ύψος χάνεται.
 • αν δεν έχετε υλικά με το απαιτούμενο μήκος (που είναι αρκετά μεγάλο), τότε θα είναι πιο δύσκολο να οικοδομήσουμε μια τουαλέτα στη χώρα.

Έχετε όλα τα δεδομένα για να συγκρίνετε τα υπέρ και τα κατά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αξίζει να οικοδομήσετε παρόμοιες τουαλέτες στην περιοχή. Εάν ναι, τότε ας δούμε το σχέδιο μιας τουαλέτας τύπου dacha και την τεχνολογία της δημιουργίας της.

Επιλογή ενός χώρου για την κατασκευή μιας σκηνής τουαλέτας

Η κατασκευή οποιουδήποτε κτιρίου αρχίζει με την επιλογή μιας κατάλληλης τοποθεσίας. Για την τουαλέτα, αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Δεν είναι περίεργο ότι υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες και κανονισμοί, η τήρηση των οποίων δεν είναι απλώς μια τυπικότητα, αλλά μια υπόσχεση της άνετης διαβίωσης σας. Ένας από τους κύριους κανόνες είναι να δημιουργηθούν συνθήκες στις οποίες η επαφή των αποβλήτων με τα υπόγεια ύδατα θα είναι ελάχιστη.

Αλλά, αυτό δεν είναι όλες οι απαιτήσεις που απαιτούν την προσοχή σας. Ας δούμε την πλήρη λίστα των κριτηρίων για την σωστή κατασκευή σας για όλες τις παραμέτρους:

 1. Αν υπάρχει ένα οικόπεδο νερού (ποταμών, λιμνών, και νερό), τότε η απόσταση που επιτρέπεται για την κατασκευή της τουαλέτας -. Όχι λιγότερο από 30 m Σε περίπτωση που η τοποθέτηση της δεξαμενής είναι χαμηλότερη από ό, τι το μέλλον θέση για την τουαλέτα, συνιστάται να αλλάξει τον τόπο της εγκατάστασης ή να χτίσει κάτω από την πηγή νερού .
 2. Εάν υπάρχει υπόγειο, κελάρι ή άλλες παρόμοιες κατασκευές, πρέπει να διατηρήσετε απόσταση 15 μ.
 3. Όσον αφορά τα κτίρια κατοικιών, η βέλτιστη απόσταση θεωρείται ναυπηγείο 8 m.
 4. Εάν στη χώρα έχετε κατοικίδια ζώα, τότε από τους "οικισμούς" θα πρέπει να υποχωρήσετε από 5 μ.
 5. Ο κήπος, οι παρτέρια, τα κρεβάτια και άλλες φυτείες, που αρκετά συχνά βρίσκονται στην εξοχική κατοικία, δεν μου αρέσει αυτή η γειτονιά. Η ελάχιστη απόσταση από την τουαλέτα είναι 1 μ.
 6. Τέλος, σκεφτείτε την κατεύθυνση του ανέμου στην περιοχή σας. Είναι σημαντικό να μην ενοχλείτε τους γείτονές σας και μην ακούτε τις καταγγελίες από αυτούς. Δεν συνιστάται η κατασκευή μιας καλύβας τουαλέτας κοντά στο φράκτη.

Δώστε προσοχή! Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή της τουαλέτας, είναι σημαντικό να μάθετε τη θέση των υπόγειων υδάτων. Επιτρέπεται η κατασκευή δομής εάν η στάθμη του νερού είναι 2,5 m κάτω από το έδαφος ή περισσότερο. Διαφορετικά, πρέπει να αντικαταστήσετε το βόθρος με μια σηπτική δεξαμενή, μια οπισθοφωτισμένη ομίχλη ή ένα σφουγγάρι.

Εάν λάβετε υπόψη αυτούς τους κανόνες και συστάσεις, τότε στο οικολογικό σχέδιο η κατασκευασμένη κατασκευή δεν θα επηρεάσει το εξωτερικό περιβάλλον με οποιονδήποτε τρόπο. Όλοι θα είναι ευτυχείς - και εσείς και τα φυτά, οι γείτονες, ακόμα και τα κατοικίδια ζώα. Βρήκατε ένα τέτοιο κατάλληλο μέρος; Στη συνέχεια αρχίζουμε την κατασκευή της τουαλέτας της καλύβας.

Βήμα 1 - κάνουμε ένα βόθρος και το θεμέλιο της καλύβα τουαλέτας

Η βάση του «γραφείου για διαλογισμό» είναι ένα βόλτα. Είναι αυτή που θα πάρει το κύριο "χτύπημα". Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάται από το μέγεθός του. Συνιστάται καθαρισμός για να μην γεμίσετε το λάκκο μέχρι το χείλος, αλλά όταν η ποσότητα αποχέτευσης στην τουαλέτα φτάσει το 70%.

Στην πραγματικότητα, αυτό το είδος εργασίας δεν μπορεί να θεωρηθεί περίπλοκο. Είναι χρονοβόρα και χρειάζεται λίγο χρόνο. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, ή να ενοικιάσετε βαρύ εξοπλισμό. Αλλά, για μια μικρή εξοχική κατοικία, οι δικές σας προσπάθειες θα είναι αρκετές. Το συνιστώμενο μέγεθος λάκκου είναι 2х2χ2 μ. Κάνετε σήμανση στην περιοχή και αρχίστε να σκάβετε το έδαφος. Χρησιμοποιήστε ένα μέτρο ταινιών και γραμμή γραμμή, ελέγξτε το μέγεθος και την ομαλότητα του λάκκου.

Όταν ο λάκκος είναι έτοιμος, είναι καλύτερο να ενισχυθούν οι τοίχοι του. Θα αποτελέσουν το ίδρυμά μας, στο οποίο θα βασιστούν οι καλύβες εδάφους. Η ενίσχυση γίνεται σε βάρος των σανίδων, των δακτυλίων από σκυρόδεμα ή ενός τούβλου. Οι σανίδες πρέπει να εμποτιστούν με αντισηπτικό πριν από την εργασία.

Συμβουλές! Κατά τη διευθέτηση του πυθμένα, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο πίσω μέρος της δομής. Στη συνέχεια, το περιεχόμενο θα χαμηλωθεί προς την καταπακτή, σχεδιασμένο για να καθαρίσει το λάκκο. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να κάνετε μια τρύπα για την τουαλέτα, τον εξαερισμό και τα απορρίμματα.

Στάδιο 2 - υπερκατασκευή τουαλέτας

Με έργα γης, κινούμαστε ομαλά στη διαδικασία κατασκευής του ίδιου του πλαισίου. Θα παρασχεθούν τα σχέδια σχεδίων με σχέδια για τα τουαλέτα dacha. Μετά από όλα τα μισά από την επιτυχία εξαρτάται από αυτά. Η ίδια η υπερκατασκευή μπορεί να έχει διάφορους τύπους: μια καλύβα, μια καλύβα, ένα οικόσημο ή ένα σπίτι. Στην περίπτωσή μας, αυτή είναι η πρώτη επιλογή. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς γίνεται αυτός ο σχεδιασμός.

Χάρη στα σχέδια δεν θα κάνετε λάθη. Στη συνέχεια, φροντίστε για τη διαθεσιμότητα κατάλληλου υλικού. Η πρώτη ύλη για την κατασκευή θα είναι ένα δέντρο, δηλαδή οι σανίδες. Είναι εύκολο να εργαστούν με, και είναι πρακτικές. Σε συνεργασία με αυτόν δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς:

 • πριόνια.
 • αεροπλάνο.
 • Μέτρο ταινιών και μολύβι?
 • καρφιά και σφυρί (εναλλακτικά - βίδες και κατσαβίδια).

Ακολουθεί μια βήμα προς βήμα οδηγία για τη δημιουργία ενός σκελετού από πάνω:

 1. Για να προστατεύσετε τα θεμέλια, βάλτε πάνω τους ένα υλικό στεγανοποίησης. Το ruberoid θα είναι σωστό. Τοποθετήστε το σε 2-3 επίπεδα.
 2. Αρχίστε να συναρμολογείτε το πάτωμα της τουαλέτας της καλύβας. Στην ιδανική περίπτωση, χρησιμοποιήστε δοκούς 50x50 mm και πλάκα 40 mm. Σε αυτό, μην ξεχάσετε να κάνετε μια τεχνολογική τρύπα στο πλαίσιο. Η συνιστώμενη διάμετρος είναι 30 cm ή περισσότερο.
 3. Τώρα μπορείτε να συναρμολογήσετε τους μπροστινούς και πίσω τοίχους της δομής. Χάρη σε αυτά τα οπτικά σχέδια, μπορείτε να επαναλάβετε γρήγορα αυτό που είδατε. Και οι διαστάσεις θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Στη φωτογραφία υπάρχει ένας πίσω τοίχος της τουαλέτας της καλύβας.
 4. Κάντε τη δημιουργία των τοίχων σε ξεχωριστή επιφάνεια. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα μπαρ, αλλά μια εναλλακτική σανίδα είναι 50 mm. Στη φωτογραφία κάτω από τον μπροστινό τοίχο της καλύβα τουαλέτας.
 5. Όταν τα δύο μέρη είναι εντελώς έτοιμα, μπορείτε να τα διορθώσετε στο κάτω μέρος της δομής.
 6. Τώρα είναι καιρός να δημιουργήσετε ένα πηχάκι στα πλευρικά τοιχώματα, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως στέγη. Αν σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε το υλικό κατασκευής σκεπής, το κιβώτιο μπορεί να χρησιμεύσει ως μη κομμένη σανίδα 20 mm.
 7. Στην πραγματικότητα, όλα τα πιο περίπλοκα πράγματα μένουν πίσω. Τώρα εξαρτάται από τις λεπτομέρειες. Έχετε αφήσει να τελειώσετε την καλύβα, δηλαδή - να εγκαταστήσετε την πόρτα, να δημιουργήσετε ένα πατίνι, να κτυπήσετε τους τοίχους με μια επένδυση και να βάλουν το υλικό της στέγης. Το έργο δεν είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος.

Και για να προστατεύσετε το ξύλινο φρούριο σας, η τελική δομή πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντισηπτικό. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ένα ειδικό χρώμα για το ξύλο για υπαίθρια εργασία και να κάνετε την καλύβα τουαλέτας ακόμη πιο όμορφη.

Συμβουλές! Μην συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μεταλλικά υλικά στέγης (όπως κυματοειδές χαρτόνι, μέταλλο, κλπ.), Καθώς μέσα θα είναι εξαιρετικά ζεστό το καλοκαίρι. Το μέταλλο θερμαίνεται καλά και κρατάει θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και για την τουαλέτα είναι πολύ κακό.

Αυτό είναι όλο. Το κτίριο έχει ολοκληρωθεί. Ο σχεδιασμός είναι έτοιμος για λειτουργία. Μπορείτε να είστε οι πρώτοι που το χρησιμοποιείτε στην επιχείρηση. Παρακολουθήστε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός σχεδίου με τα χέρια σας.

Συμπέρασμα

Η διαδικασία δημιουργίας μιας τουαλέτας για μια καλύβα στην προαστιακή περιοχή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτείται μόνο να διατεθεί χρόνος για αυτό. Το έργο είναι τόσο απλό που η τελική κατασκευή μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και αν ζητήσετε βοήθεια από κάποιον, μπορείτε να το διαχειριστείτε γρηγορότερα. Μπορείτε να μοιραστείτε τις εμφανίσεις σας στα σχόλια. Καταφέρατε να φτιάξετε μια καμπίνα τουαλέτας σε ένα τέτοιο σχέδιο; Δοκιμάστε να μάθετε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.

 • Ζεστή τουαλέτα στο εξοχικό σπίτι

 • Πώς να επιλέξετε πολυανθρακικό για ένα θερμοκήπιο

 • Το τουαλέτα

 • Πώς να κάνετε πέργκολα σε θερμοκήπια

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map