Τηλεσκοπική βάση

Τηλεσκοπική βάση

Η μονολιθική κατασκευή θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και βολικές, σας επιτρέπει να δημιουργείτε αλληλεπικαλύψεις οποιασδήποτε μορφής και πάχους. Ωστόσο, σε τέτοιες εργασίες, είναι συχνά απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν τεράστιοι γερανοί για την ανύψωση πλάκες σκυροδέματος. Αυτός ο ειδικός εξοπλισμός δεν είναι μόνο πολύ δυσκίνητος, αλλά και ακριβός, γεγονός που καθιστά απρόσιτο για ορισμένους κυρίους και οργανισμούς.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε σε μονολιθική κατασκευή χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο στήριξης κατασκευασμένο από τηλεσκοπικά ράφια και ξύλινα δοκάρια. Το τηλεσκοπικό στήριγμα βύσματος είναι μια ειδική πολύ ανθεκτική υποστήριξη με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μια επικάλυψη χωρίς να χρησιμοποιήσετε έναν βύσμα. Στο πλαίσιο των ράφια και δοκούς τοποθετεί ένα στρώμα από κόντρα πλακέ, το οποίο θα γίνει το κάτω μέρος του ολόκληρου του ξυλότυπου. Είναι στο κόντρα πλακέ ότι χύνεται μια λύση για την επικάλυψη. Αυτός ο ξυλότυπος χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση οριζόντιων δομών σε ύψος που δεν υπερβαίνει τα 500 cm, με το στρώμα επικάλυψης να μην υπερβαίνει τα 400 mm.

Εγκατάσταση τηλεσκοπικού βύσματος

Προϊόντα από διαφορετικές εταιρείες έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και αποχρώσεις, αλλά γενικά η κατασκευή των ράφια είναι παρόμοια. Αποτελείται από δύο μεταλλικούς σωλήνες, εκ των οποίων το ένα έχει μικρότερη διάμετρο. Από το κάτω μέρος του σωλήνα στέκεται από μια πλατφόρμα στήριξης και στο αντίθετο άκρο του στύλου υπάρχει ένας ειδικός εντατήρας με οπές για τους συνδετήρες.

μικρότερου σωλήνα διαμέτρου εκτείνεται, επ 'αυτού για τη στερέωση οπές διατάσσονται με βήμα από 10 έως 17 εκ. Επίσης, το ένα πλευρικό άκρο πρόσωπο είναι έδαφος για να υποστηρίξει το καλούπι. Όταν το πλαίσιο συλλέγεται, ο σωλήνας τυλίγεται με πώμα σπείρωμα (ή παξιμάδι κολάρου) και βιδώνεται στο άνω μέρος. Ο σωλήνας στη συνέχεια στερεώνεται στο ύψος της επικάλυψης χρησιμοποιώντας μια ειδική ράβδο που εισάγεται στην οπή του στενού σωλήνα. Στο κιτ με τη βάση είναι μια βάση και ένα τρίποδο, αν δεν είναι, τότε αγοράζονται ξεχωριστά.

Το σπείρωμα στα ένθετα εφαρμόζεται με κύλιση του μετάλλου. Για αυτό, ο χάλυβας ή άλλο κράμα παραμορφώνεται και συμπιέζεται, πράγμα που αυξάνει τη δύναμή του. Οι σύνδεσμοι και οι ράβδοι απαιτούν μεγαλύτερη αντοχή, επειδή είναι κατασκευασμένες από ελατό χυτοσίδηρο. Για τα καρύδια χρησιμοποιήστε κράμα με αυξημένη ελαστικότητα και αντοχή σε αυξημένα φορτία.

Σημαντικό! Ορισμένα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με εντατήρες με προστατευτικό περίβλημα. Αποτρέπει τη μόλυνση και την ταχεία φθορά του εξαρτήματος.

Το τηλεσκοπικό στήριγμα γρύλου είναι κατασκευασμένο με ανοικτό ή κλειστό σπείρωμα. Εξωτερικά, η κατασκευή είναι επικαλυμμένη με μεταλλική επικάλυψη. Ορισμένες εταιρείες ασχολούνται με την παραγωγή ανθεκτικών στη διάβρωση δομών, γι 'αυτό παράγουν γαλβανισμένο:

 • εντατήρες ·
 • σταθεροποιητές ·
 • ξηρούς καρπούς.

Λόγω της επεξεργασίας των συνδετήρων και των κλειδαριών, τα ράφια έχουν αυξημένη αντοχή στη διάβρωση και τη φθορά.

Διαστάσεις των τηλεσκοπικών ράφια

Ο τηλεσκοπικός γρύλος Rack, κατασκευασμένος από δύο διαφορετικούς σωλήνες, μπορεί να έχει διαφορετικά μήκη. Το μέγιστο μήκος της δομής εξαρτάται από το μέγεθος των τμημάτων. Ανάλογα με το βαθμό της κορυφής επέκταση σωλήνα διαφέρει δυνατό φορτίο στο βύσμα: το παραπάνω βρίσκεται κατασκευή, τόσο χαμηλότερο είναι το φορτίο που μπορεί να αντέξει.

Για πάχη οροφής 200-300 mm, που βρίσκονται σε ύψος κάτω από 3 μέτρα, χρησιμοποιούνται τηλεσκοπικά ράφια 3-4 μέτρων. Είναι κατασκευασμένα από σωλήνα διαμέτρου 6 cm με μεταλλικό πάχος 2 mm. Το άνω τμήμα του ορθοστάτη έχει διαφορετική διάμετρο (ανάλογα με το μοντέλο και τον κατασκευαστή), τα πιο κοινά μεγέθη των 4.8 και 5.1 εκ. Πάχος υλικού εξάρσεως κοντά στο 2,5 mm.

Για να γεμίσετε την επικάλυψη μεταξύ ορόφων σε υψόμετρο 3 έως 4 μέτρων (σε πάχος πλάκας 300-400 mm) χρειάζονται ενισχυμένες κατασκευές. Για να γίνει αυτό, οι υποστηρίξεις έχουν μήκος σχεδόν 4 μέτρων. κατώτερο τμήμα τους αποτελείται από ένα σωλήνα διαμέτρου 7,6 cm και το άνω - 6 εκατοστά Ισχυρή Front τηλεσκοπικό ram κατασκευασμένο από σωλήνες με πάχος τοιχώματος 3 mm .. Τέτοια σχέδια μπορούν να αντέξουν βάρος 4.000 κιλών.

Το πρότυπο ράφι έχει βάρος περίπου 20 κιλά, αυτό επιτρέπει τη μεταφορά και εγκατάσταση χωρίς τη χρήση βαρέως εξοπλισμού. 2-3 άτομα είναι αρκετά για να συναρμολογήσουν το πλαίσιο. Stand τηλεσκοπική υποδοχή δεν είναι μόνο τοποθέτηση πλακών και την υποστήριξη της ξυλότυπο μεταξύ δαπέδου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ή ανακατασκευή τις ακόλουθες εγκαταστάσεις:

 • πλατφόρμες ανύψωσης;
 • Υποστηρικτικοί χώροι για την αποσυναρμολόγηση των οριζοντίων δομών.

Το πεδίο εφαρμογής των κτιριακών τηλεσκοπικών υποστηριγμάτων είναι πολύ ευρύ, το κυριότερο είναι να τα εγκαταστήσετε σωστά.

Κάλυψη για επικάλυψη

Η συναρμολόγηση αρχίζει με τη διάταξη του τρίποδου, η σωστή θέση και η σταθερότητά τους εξασφαλίζουν τη δύναμη ολόκληρης της δομής. Για τη βαθμονόμηση του ύψους και της θέσης χρησιμοποιούνται περιστροφικά έδρανα. Το τυπικό τρίποδο όχι μόνο διατηρεί τη θέση ολόκληρου του ικριώματος, αλλά και παίρνει ένα ορισμένο φορτίο. Ο σφιγκτήρας στήριξης ανυψώνεται στην κορυφή και μετά την τοποθέτηση του στηρίγματος στο τρίποδο, ο σφιγκτήρας είναι στερεωμένος. Στο επάνω μέρος του σωλήνα υπάρχει ένα άγκυρα, κατόπιν το πάνω μέρος ωθείται και τοποθετείται στο απαιτούμενο ύψος.

Δώστε προσοχή! Η εγκατάσταση και η συναρμολόγηση των υδραυλικών ράβδων είναι πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη από τη συναρμολόγηση μηχανικών κατασκευών. Επιπλέον, τα προϊόντα αυτά μπορούν να αντέξουν τα βαριά φορτία. Ωστόσο, η τιμή των υδραυλικών στηρίξεων και των γρύλων είναι υψηλότερη.

Για να διορθώσετε το σχέδιο χρησιμοποιήστε ένα σκουλαρίκι ή μια ράβδο. Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες:

 • τοποθέτηση διαμήκων και εγκάρσιων δοκών.
 • ευθυγράμμιση της δομής οριζόντια ·
 • Ρύθμιση των υψών των υποστηριγμάτων χρησιμοποιώντας ένα περικόχλιο για την ευθυγράμμιση του ξυλότυπου.
 • κόντρα πλακέ.

Δώστε προσοχή! Η επικάλυψη είναι κατάλληλη μόνο για πλαστικοποιημένο κόντρα πλακέ, διευκολύνει την αφαίρεση ολόκληρης της δομής χωρίς να βλάπτει την ακεραιότητα του δαπέδου.

Η απόσταση μεταξύ των στηριγμάτων εξαρτάται από το πάχος της επικάλυψης. Έτσι, για μια κατασκευή των 30 cm κάντε ένα βήμα μεταξύ των τηλεσκοπικών ράφια σε ένα μισό μέτρο. Δεν υπάρχει καθολική διάταξη για ράφια, όλα εξαρτώνται από τα συνοδευτικά σχέδια και χαρακτηριστικά του έργου. Εκτός από τη λύση, τα βάρη του εξαρτήματος και του εξοπλισμού λαμβάνονται επίσης υπόψη για το ύψος στο οποίο θα χυθεί η επικάλυψη. Οι περισσότεροι κατασκευαστές και εταιρείες κάνουν υπολογισμούς για την τοποθέτηση των τηλεσκοπικών υποστηριγμάτων δωρεάν, η υπηρεσία αυτή παρέχεται από τον αγοραστή των γρύλων. Για να εργαστείτε δεν οδηγεί στην καταστροφή της επικάλυψης, είναι καλύτερα να στραφούν σε επαγγελματίες. Θα πάρουν τα ίδια τα στηρίγματα, τον αριθμό τους και θα καθορίσουν την απόσταση στην οποία πρέπει να εγκατασταθούν.

Κόστος

Το τηλεσκοπικό στήριγμα είναι κατασκευασμένο από ισχυρό χάλυβα. Τα προϊόντα είναι βέλτιστα για συχνή χρήση. Εάν χρειάζεστε ένα σχέδιο για μια εργασία μιας εργασίας, μπορείτε να τα νοικιάσετε ή να αγοράσετε μεταχειρισμένα προϊόντα. Η τιμή των ραφιών εξαρτάται από το μοντέλο, το μέγεθος, το πάχος του χάλυβα και τη διαθεσιμότητα επεξεργασίας. Οι ξένοι κατασκευαστές προσφέρουν ένα μεσαίο rack σε τιμή 3500 r. Τα εγχώρια προϊόντα μπορούν να αγοραστούν 2-3 φορές φθηνότερα.

 • Μάσκα συγκολλητή Chameleon Resanta

 • Φορητό καθαριστικό ατμού για το σπίτι

 • Πτερύγιο βίδας: GOST

 • Υποδοχή κατσαβιδιών

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map