Ελικόπτερο για γάτες στο διαμέρισμα

Ελικόπτερο για γάτες στο διαμέρισμα

Ένας κύκλος διάσωσης σε μια κατάσταση όπου απαιτείται να προστατευθεί εν μέρει η κίνηση ενός κατοικίδιου ζώου είναι το κυνήγι για τις γάτες. Η κατασκευή της δομής εξαρτάται από τον τόπο εγκατάστασης και τις λειτουργίες που έχουν ανατεθεί.

Ο χώρος μπορεί να αποτελείται αποκλειστικά από πλευρικούς φράκτες ή να συμπληρώνεται από δάπεδο και στέγη. Ανάλογα με το μέγεθος και το προγραμματισμένο χόμπι, το κλουβί για τη γάτα συμπληρώνεται με κύπελλα για φαγητό και πόση, δίσκο, παιδικό συγκρότημα και σπίτι.

Λειτουργίες κλουβιών

Η παράδοση για τη διατήρηση σε κλουβιά από γάτες ήρθε από τη Βόρεια Αμερική. Ειδικά αυτό το φαινόμενο είναι κοινό σε φυτώρια με μεγάλες φυλές. Τα ευρύχωρα κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται στα παρακείμενα οικόπεδα ονομάζονταν εξοχικό σπίτι από το συνδυασμό δύο όρων: γάτα-γάτα, αίθριο-αίθριο.

Η όλο το χρόνο φύλαξη κατοικίδιων ζώων στην περίφραξη στους οικιακούς χώρους είναι προβληματική λόγω του σοβαρού κλίματος. Αλλά ως προσωρινά ή εποχιακά μέτρα κλουβιά για γάτες στη χώρα θα είναι μια εξαιρετική λύση σε πολλά προβλήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες αναπαραγωγικών φυλών, όταν απαιτείται να προστατεύεται το ζώο από την επαφή με οικιακούς εκπροσώπους της οικογένειας των γατών. Ένα ορνιθολόγιο στην προαστιακή περιοχή θα αποφύγει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της γάτας, τη μόλυνση και τις μάχες. Σε αυτή την περίπτωση, το κατοικίδιο ζώο θα παίζει στον καθαρό αέρα, μαθαίνοντας τον κόσμο έξω από το διαμέρισμα.

Εκτός από τις ευρύχωρες οδικές περιφράξεις, υπάρχουν και μικρές κατασκευές που προορίζονται για εγκατάσταση σε ένα διαμέρισμα. Οι λόγοι για την απόκτηση του φράχτη είναι διαφορετικοί:

 • τη γέννηση μιας γάτας.
 • Για να μετακινήσετε μικρά γατάκια για να αποφύγετε τον κίνδυνο βλάβης του ζώου.
 • εάν υπάρχει ανάγκη απομόνωσης της γάτας αναπαραγωγής από τη γάτα.
 • Τα κλουβιά ενός διαμερίσματος χρησιμοποιούνται μερικές φορές ως σκηνές έκθεσης.
 • οι μικρές αρένες είναι κατάλληλες για βραχυπρόθεσμες διακοπές στη χώρα ή όταν υπάρχει ανάγκη υπερέκθεσης του ζώου.

Είδη δομών

Όλοι οι τύποι προστατευτικών δομών χωρίζονται κατά κανόνα σε τρεις τύπους:

 • Ελευθέριο για τη γάτα. Είναι μια σταθερή οδός με εντυπωσιακές διαστάσεις. Συνήθως είναι εγκατεστημένο σε ιδιωτικό οικόπεδο, λιγότερο συχνά στη βεράντα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι. Είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για μια μακρά παραμονή του κατοικίδιου ζώου.
 • Κλουβί για τη γάτα. Ένα μικρό δοχείο φορητού ή σταθερού τύπου. Είναι κατασκευασμένο από ξύλινες ή μεταλλικές ράβδους. Σερβίρει για τη βραχυπρόθεσμη διατήρηση ενός κατοικίδιου ζώου σε ένα διαμέρισμα ή στην ύπαιθρο.
 • Manege για μια γάτα. Η δομή αντιπροσωπεύεται από ένα φορητό δοχείο, συνήθως ενός πτυσσόμενου τύπου. Το υλικό για την κατασκευή είναι διαφορετικό. Τα προϊόντα από ύφασμα είναι πιο βολικά και τα μεταλλικά ή ξύλινα ανάλογα χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά.
  Η παρατήρηση! Μια τέτοια συσκευή είναι πιο κατάλληλη για τη διατήρηση σε ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι από γατάκια, ένας ενήλικας μπορεί εύκολα να ξεπεράσει ένα φράγμα χωρίς στέγη.

Συστάσεις για διαμονή

Εάν με ένα μικρό κτίριο για ένα διαμέρισμα τα πάντα είναι εξαιρετικά σαφή, τότε πριν χτίσετε ένα κλουβί για γάτες, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις συστάσεις για τη διευθέτηση:

 • Η περιφραγμένη περιοχή πρέπει να ανταποκρίνεται στις καθορισμένες λειτουργίες, να είναι ανάλογη με τον αριθμό των κατοικίδιων ζώων.
 • Είναι προτιμότερο να εξοπλιστεί η κατασκευή του δρόμου με αδιάβροχη οροφή. Εκτός από την προστασία από την κακοκαιρία, αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο σε ένα έξυπνο ζώο, ικανό να σκουπιστεί ακόμη και μέσα από ένα ψηλό τοίχο.
 • Οι υδρορροές σε ένα πλυντήριο δρόμου θα αποτρέψουν τη συσσώρευση υγρού στο πάτωμα.
 • Οι αποφάσεις στο σχεδιασμό του δαπέδου του περιβλήματος είναι διαφορετικές, λινέλαιο ή κεραμίδι, το οποίο μπορεί εύκολα να καθαριστεί από ακαθαρσίες, είναι κατάλληλο. Αλλαγή ριζικά την κατάσταση του διαμερίσματος και να πλησιάσετε στη φύση θα βοηθήσει το χλοοτάπητα. Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η ύπαρξη μεγάλων κενών μεταξύ του δαπέδου και του τοίχου του περιβόλου, μέσω του οποίου η γάτα μπορεί να βγει ή να συναντήσει ανεπιθύμητους επισκέπτες.
 • Τα υλικά για τους τοίχους των περιβλημάτων επιλέγονται ανάλογα με τη θέση της κατασκευής. Η περιφραγμένη περιοχή του δρόμου διαμορφώνεται παραδοσιακά από το δίχτυ. Μια μικρή αρένα σε ένα διαμέρισμα είναι συχνά κατασκευασμένη από συνθετικό πυκνό ύφασμα.
  Συμβουλές! Είναι επιθυμητό να σχεδιαστεί ένα περίφραγμα δρόμου με τη δυνατότητα απρόσκοπτης πρόσβασης της γάτας στα καθιστικά και πίσω.
 • Εάν ένα περίβλημα σε ένα διαμέρισμα προορίζεται για γατάκια, ο σχεδιασμός του πρέπει να παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στη γάτα και τον ιδιοκτήτη με περιορισμό της ελευθερίας των νεαρών ζώων.
 • Η εγκατάσταση ενός κλωβού δρόμου πραγματοποιείται σε σκιερό ή ημι-σκιερό μέρος. Ανεξάρτητα από τη φυλή, είτε πρόκειται για σφίγγα είτε για μακρυμάλλη γάτα, η παρατεταμένη έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως είναι επιβλαβής για το σώμα του ζώου.
 • Ακόμα και το μέτριο μέγεθος του περιβλήματος στο διαμέρισμα πρέπει να έχει μια θέση για τα κύπελλα και το δίσκο. Αν το περιεχόμενο της γάτας είναι προσωρινό (το ζώο είναι υπερβολικά εκτεθειμένο), η πάνα μπορεί να αντικαταστήσει το δίσκο.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι γάτες άνετες συνθήκες για μια μακρά παραμονή στο περίβολο είναι σε θέση να παίξουν συγκροτήματα και άνετα σπίτια.
 • Παρά τις περιοριστικές επαφές με τις γάτες του δρόμου στον υπαίθριο κλωβό, τα κατοικίδια ζώα χρειάζονται προστατευτικά μέτρα. Η συμμόρφωση με το ημερολόγιο των εμβολιασμών, τη θεραπεία των ψύλλων, των σκωλήκων και των κροτώνων είναι υποχρεωτική.

Ένα παράδειγμα κατάλληλης εγκατάστασης ενός κλωβού δρόμου στη φωτογραφία:

Κατασκευή ενός οδικού περιβόλου

Η πολυπλοκότητα της κατασκευής ενός περιβλήματος για γάτες από τα ίδια τα χέρια εξαρτάται από το μέγεθος της δομής και του τόπου εγκατάστασης. Όπως κάθε κατασκευή, ο σχεδιασμός του περιβλήματος ξεκινά με το σχεδιασμό. Οι διαστάσεις της δομής καθορίζονται λαμβανομένης υπόψη της φυλής και του αριθμού των γατών. Το περιεχόμενο του φράκτη mei-kun απαιτεί περισσότερο ελεύθερο χώρο σε σύγκριση με άλλες φυλές. Η ελάχιστη έκταση είναι 2 × 3 m ανά κατοικίδιο.

Συμβουλές! Αν ένα περίβλημα για μια γάτα προορίζεται για μακροχρόνια χρήση, είναι προτιμότερο να φροντίσετε για το σχεδιασμό ενός απλού θεμελίου.

Τα κύρια στάδια της τοποθέτησης ενός οδικού περιβόλου:

 • Ασχολούνται με τη σήμανση της περιοχής σύμφωνα με το σχέδιο.
 • Συμπληρώστε το θεμέλιο.
 • Αφού προσλάβετε δύναμη σκυροδέματος, προχωρήστε στο σχηματισμό των τοίχων του περιβλήματος.
 • Αρχικά, εγκαθίστανται στήλες στήριξης. Βέλτιστο να ληφθούν μεταλλικοί σωλήνες, λιγότερο συχνά χρησιμοποιούν σκυρόδεμα πόλους.
 • Πηγαίνετε στη διάταξη της οροφής. Αν το περίβλημα βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο, είναι επιθυμητό να κατασκευάσετε μια στεγανή στέγη. Τα πλάκα από σχιστόλιθο ή μέταλλο είναι πιο πρακτικά από το πολυανθρακικό του ηλιακού φωτός.
 • Η εγκατάσταση ενός περιβλήματος για γάτες στη σκιά των δέντρων και η παρουσία σπιτιών σας επιτρέπει να κάνετε με ένα πλέγμα.
 • Κατά την επιλογή ενός πλέγματος για τα τοιχώματα του περιβλήματος, εφιστάται η προσοχή στο μέγεθος των κυττάρων. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε την κατάσταση που το πόδι της γάτας τους είναι κολλημένο.
 • Το δάπεδο επιλέγεται κατά την κρίση του ιδιοκτήτη. Πιθανές επιλογές - χαλίκι, σκυρόδεμα, πεζοδρόμιο, γρασίδι, συνδυασμός.

Όταν το πλαίσιο του περιβλήματος είναι έτοιμο, μεταβείτε στην εσωτερική διάταξη. Grinded boards - η καλύτερη επιλογή για σπίτια και στοιχεία παιχνιδιού (σκάλες, στάσεις κλπ.). Μέρος του τοίχου μπορεί να ραμμένο, έτσι ώστε η γάτα να έχει προστασία από τον άνεμο.

Οι συστάσεις των ειδικών και ο αλγόριθμος των ενεργειών για τη διευθέτηση του περιβόλου θα συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός φιλικού προς τη γάτα σχεδιασμού, εγκατεστημένου σε ένα διαμέρισμα ή στο δρόμο. Τα επιτυχημένα παραδείγματα κλωβών δρόμου παρουσιάζονται στο παρακάτω υλικό βίντεο.

 • Ελικόπτερο για πουλιά

 • Steplader-transformer τον εαυτό σας

 • Σταθερή ψησταριά με τα χέρια του

 • Πότισμα στο θερμοκήπιο μέσω πλαστικών φιαλών

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map