Διάδρομος σχεδιασμού στον Χρουστσόφ

Διάδρομος σχεδιασμού στον Χρουστσόφ

Κοντά στο ζήτημα της επιδιόρθωσης του διαδρόμου στο Χρουστσόφ, πολλοί αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα: πώς να εξοπλίσουν λειτουργικά μια μικρή περιοχή, διατηρώντας ταυτόχρονα την οικιακή ευκολία. Κατ 'αρχάς είναι απαραίτητο να γίνει μια λεπτομερής επιθεώρηση των χώρων, εφιστώντας την προσοχή στα υπάρχοντα πλεονεκτήματα και ελαττώματα κοντινών τετραγωνικών μέτρων. Όλες οι αποχρώσεις λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαδικασία των εργασιών επισκευής, υπογραμμίζοντας με επιτυχία το σχεδιασμό των σημερινών πλεονεκτημάτων και καλύπτοντας επιδέξια τις ελλείψεις.

Εγκατάσταση θυρών

Αξιολογώντας τον σχεδιασμό του διαδρόμου στο Χρουστσόφ, λάβετε υπόψη όλες τις λεπτομέρειες. Ως εκ τούτου, η αντικατάσταση της μπροστινής πόρτας είναι μια λογική αναγκαιότητα, ειδικά εάν κοστίζει από τη στιγμή της θέσης του σπιτιού σε λειτουργία. Αφού ξεφορτωθείτε ένα σπάνιο δείγμα, προσεγγίστε την επιλογή μιας νέας πόρτας για το διάδρομο με κάθε ευθύνη. Εάν η εμφάνιση του προϊόντος παίζει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό, τότε για την άνετη διατήρηση της ζωής του, ο βασικός παράγοντας είναι η αξιοπιστία του. Οι απαιτήσεις για την πόρτα του διαδρόμου στο Χρουστσόφ είναι οι εξής:

 • υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
 • εξοπλισμό με τουλάχιστον δύο αξιόπιστες κλειδαριές ·
 • μεταλλική δομή έως 70 kg είναι εξοπλισμένη με δύο βρόχους, η υπέρβαση του καθορισμένου βάρους συνοδεύεται από πρόσθετη εγκατάσταση βρόχων.
 • τα μάτια των αποθεμάτων.

Είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε την εργασία για να εγκαταστήσετε την πόρτα εισόδου στον διάδρομο Χρουστσόφ. Εάν μέχρι τώρα οι εσωτερικές πόρτες δεν έχουν ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει επίσης να αλλάξουν για έναν αρμονικό σχεδιασμό του διαδρόμου του Χρουστσόφ. Η επιλογή του σχεδιασμού και του χρώματος των προϊόντων εξαρτάται αποκλειστικά από τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών και το γενικό εσωτερικό του διαδρόμου του Χρουστσόφ.

Ολοκλήρωση της οροφής

Μετά από την τραχιά δουλειά για την επεξεργασία τοίχων και δαπέδων, για την οποία θα μιλήσουμε αργότερα, μπορείτε να προχωρήσετε στο σχεδιασμό της οροφής. Το κανονικό ύψος του Χρουστσιόφ είναι 2,5 μ., Οπότε ο σχεδιασμός αποκλείει τις δυσκίνητες κατασκευές, όλα πρέπει να είναι σύντομα. Ένας μικρός προϋπολογισμός για επισκευές κάνει κάποιους ιδιοκτήτες του Χρουστσόφ να ακολουθούν το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης. Ως εκ τούτου, σταματούν με την απόφαση να καλύψουν την οροφή με άσπρη βαφή ή απλά ασβέστη. Βεβαίως, το λευκό χρώμα συμβάλλει σε μια οπτική αύξηση του χώρου, αλλά μια τέτοια αταξία στην εποχή μας για το σχεδιασμό του διαδρόμου είναι απαράδεκτη. Η ιδιοκτησία των τεντωμάτων οροφής για να μετατρέψει το χώρο είναι καταπληκτική.

Για τις μικρές περιοχές του Χρουστσιόφ είναι η καλύτερη επιλογή να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον σχέδιο, χωρίς να αποκρύψετε τα περίσσεια εκατοστών περιορισμένου χώρου. Υφάσματα για stretch οροφές μπορεί να είναι ύφασμα και ταινία. Το τελευταίο, με τη σειρά του, μπορεί να έχει μια γυαλιστερή ή ματ επιφάνεια. Η πρώτη επιλογή για το σχεδιασμό προτιμάται λόγω της ικανότητας της ανακλώσας επιφάνειας να επεκτείνει οπτικά ένα μικρό χώρο του διαδρόμου του Χρουστσόφ. Για την τετράγωνη και ορθογώνια μορφή του δωματίου, αυτή είναι η πιο αρμονική λύση, σε ένα στενό διάδρομο, οι ειδικοί συνιστούν ότι κατά την εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε τη σατέν υφή του καμβά για το σχέδιο. Μειώστε το ύψος του δωματίου σε ένα ελάχιστο μέγεθος που κυμαίνεται μεταξύ 1,5-3,0 cm θα επιτρέψει μια σφήνα ή μια μέθοδο harpoon για την τοποθέτηση τεντωμένων οροφών.

Διακόσμηση τοίχου: επιλογή χρώματος και υφής

Οι μεσαίες διαστάσεις του διαδρόμου του Χρουστσόφ καθιστούν αναγκαία την προσεκτική προσέγγιση της επιλογής του χρωματικού σχεδιασμού των επιφανειών. Όλοι γνωρίζουν την ικανότητα των φωτεινών τόνων να επεκτείνουν τον οπτικό χώρο.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατά την επιλογή ενός σχεδίου διαδρόμου. Για την κατάχρηση του λευκού χρώματος δεν είναι απαραίτητο, το ίδιο ισχύει και για το νοικοκυριό χαρακτήρα και διαφέρει το αυξημένο επίπεδο της πορείας. Είναι απίθανο ότι η οικοδέσποινα θα αρέσει με μια αξιοζήλευτη κανονικότητα να εξαλείψει τις σκοτεινές κηλίδες στους χιονισμένους τοίχους. Βέλτιστη στο σχεδιασμό του διαδρόμου Khrushchev θα εξετάσουμε τα ακόλουθα χρώματα:

 • ελαφριές αποχρώσεις του πράσινου?
 • λιωμένο γάλα;
 • μπεζ;
 • χρυσή προσφορά;
 • κρέμα.

Το πιο άνετο εσωτερικό διαμορφώνεται λόγω της χρήσης ζεστού και υφή σκιά στο σχεδιασμό του διαδρόμου, είναι καλύτερα να απορρίψετε τα κρύα και μονοχρωματικά χρώματα.

Η έλλειψη ελεύθερου χώρου στο Khrushchevka καθιστά ειδικές απαιτήσεις για την επιλογή υλικών φινιρίσματος. Ο βασικός κανόνας σε αυτό το στάδιο του σχεδιασμού του σχεδιασμού του διαδρόμου είναι η εφαρμογή μεθόδων και υλικών που δεν οδηγούν σε μείωση του περιορισμένου τετραγώνου. Για να ισιώσετε τα τείχη χρειάζεστε γύψο και ενέματα. Διορθώστε την καμπυλότητα των πλευρικών επιφανειών του διαδρόμου λόγω της τοποθέτησης φύλλων γυψοσανίδας είναι ανεπιθύμητη. Εάν το οριζόντιο επίπεδο διαφέρει από σημαντική καμπυλότητα, οι προεξέχουσες ανωμαλίες θα βοηθηθούν από βουλγαρικά εφοδιασμένα με δίσκο με διαμάντια. Μετά από αυτό, ο τοίχος του διαδρόμου στην οδό Χρουστσόφ ολοκληρώνεται με γύψο.

Συμβουλή! Τα υλικά φινιρίσματος για το σχεδιασμό των τοίχων του διαδρόμου είναι καλύτερα να επιλέγονται εύκολα πλένονται, με αποτέλεσμα την απωθητική σκόνη.

Τα τείχη ενός μικρού διαδρόμου Χρουστσόφ είναι κατάλληλα για να διακοσμήσουν με ταπετσαρία που έχει επίστρωση ανθεκτική στην υγρασία. Όταν επιλέγετε ένα προϊόν, ακολουθήστε τους ακόλουθους κανόνες σχεδιασμού:

 • να προτιμούν τους ήχους φωτός.
 • αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο στο σχεδιασμό, σταματήστε σε ένα μικρό μοτίβο, αποκλείστε τη μεγάλη διακόσμηση?
 • οπτικά ανασηκώστε τα χαμηλά ταβάνια της ταπετσαρίας διαδρόμου με μια κάθετη λωρίδα yar.

Εκτός από το παραδοσιακό υλικό, το κονίαμα με υφή, τα υγρά ταπετσαρία ή το υψηλής ποιότητας χρώμα θα εναρμονιστεί αρμονικά στο σχεδιασμό του διαδρόμου.

Επιλογές δαπέδου

Οι απαιτήσεις για τη χρωματική σχεδίαση του δαπέδου στο διάδρομο του Χρουστσόφ δεν είναι τόσο αυστηρές. Ο σχεδιασμός προβλέπει διάφορες εσωτερικές επιλογές, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να εγκαταλείψουμε πολύ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και βαθύ μαύρο χρώμα. Το πρώτο θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στον καθαρισμό των χώρων, το δεύτερο - δημιουργεί μια ζοφερή κατάσταση στο περιορισμένο χώρο του Χρουστσόφ. Η πιο αρμονική είναι η χρωματική παλέτα του σχεδιασμού του δαπέδου, λίγες αποχρώσεις πιο σκούρες από τους τοίχους.

Δεδομένου του ενεργού επιπέδου εκμετάλλευσης του καλύμματος δαπέδου στο διάδρομο, το υλικό τελικής επεξεργασίας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή στη φθορά. Υπάρχουν αρκετές αποδεκτές επιλογές για το φινίρισμα του δαπέδου:

 • λινέλαιο;
 • laminate;
 • παρκέ?
 • αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο.

Εάν τοποθετηθούν τα πρώτα τρία είδη, μια μικρή περιοχή μπροστά από την πόρτα εισόδου του διαδρόμου του Χρουστσόφ συνιστάται να είναι διακοσμημένη με κεραμίδια, λόγω του αυξημένου φορτίου σε αυτό το site.

Αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο - η πλέον σύγχρονη λύση σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο σχεδιασμού στο φινίρισμα του δαπέδου του διαδρόμου του Χρουστσόφ, εξασφαλίζετε μια ομαλή, λεία επιφάνεια, ανθεκτική στους εξωτερικούς παράγοντες, που χαρακτηρίζονται από υψηλές ιδιότητες αδιαβροχοποίησης. Για να εγκαταστήσετε χύμα πατώματα στο διάδρομο του Χρουστσόφ, θα χρειαστείτε:

 • αποσυναρμολογήστε την παλιά επίστρωση στο επίπεδο των πλακών οπλισμένου σκυροδέματος.
 • αφαιρέστε όλα τα συντρίμμια, τη βρωμιά και τη σκόνη.
 • σφραγίστε προσεκτικά τις πλάκες στις πλάκες.
 • επεξεργαστείτε την επιφάνεια με ένα μείγμα αστάρι.
 • αραιώστε το αυτοεπιπεδούμενο μίγμα.
 • ρίξτε τη σύνθεση στο πάτωμα και στο επίπεδο με μια σπάτουλα.
 • επεξεργαστείτε την επιφάνεια με έναν κύλινδρο βελόνας.
 • μετά το στέγνωμα του μείγματος, εφαρμόστε ένα σταθεροποιητή.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου σχεδιασμού δαπέδου είναι η πλήρης εκκένωση των κατοίκων του Χρουστσόφ για την περίοδο των εργασιών εγκατάστασης. Παρόλο που άλλες εργασίες επιδιόρθωσης διαδρόμων προκαλούν επίσης κάποιες δυσκολίες, και θα πρέπει να αποδεχτούν ένα αισθητικό σχέδιο με κάποιες δυσκολίες.

Φωτισμός

Ένας λαμπτήρας στη μέση του διαδρόμου, που προβλέπεται από το έργο του Χρουστσόφ, είναι ένα λείψανο του παρελθόντος, το οποίο πρέπει να απορριφθεί επειγόντως. Η σωστή τοποθέτηση των πηγών φωτός σε ένα στενό διάδρομο είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός αρμονικού σχεδιασμού.

Συμβουλή! Σχεδιάστε τη διάταξη των συσκευών φωτισμού στο διάδρομο του Χρουστσόφ με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγετε τους άπιαστους χώρους ή τις σκοτεινές γωνίες.

Για να αντιμετωπίσει το έργο του σχεδιασμού θα βοηθήσει φώτα σημείου, εξοπλισμένο κατά μήκος της περίμετρος της οροφής. Αυτή η μέθοδος επιτρέπεται μόνο όταν εγκαθίστανται δομές τάσης ή γύψου. Είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε τις εργασίες για να εξοπλίσετε τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις σε επαγγελματίες ειδικούς. Συνιστάται να φωτίζεται ο χαμηλός χώρος του διαδρόμου του Χρουστσόφ με προβολείς τοποθετημένους στην κορυφή κατά μήκος της περιμέτρου των τοίχων ή τοποθετημένοι κάτω από το θεατή της ντουλάπας. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τοποθετήστε τρία ή τέσσερα τακτοποιημένα φώτα στην οροφή καθ 'όλο το μήκος, έτσι θα εξοικονομήσετε την κατάσταση.

Επίπλωση και χρήση καθρεφτών

Αφού τελειώσουμε τα τελειώματα, προχωράμε στο επόμενο στάδιο του σχεδιασμού - διαμορφώνουμε το εσωτερικό σε βάρος των επίπλων.

Η έλλειψη μεγάλων εκτάσεων στον Χρουστσόφ δεν επιτρέπει την πλήρη επιπλωή του διαδρόμου, ωστόσο, ορισμένα στοιχεία εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτό. Μορφή του αρμονικού σχεδιασμού θα βοηθήσει τους ακόλουθους κανόνες:

 • Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τις κόγχες και τις ελεύθερες γωνίες λογικά.
 • Στον στενό χώρο του Χρουστσιόφ, συνιστάται να τοποθετούνται τα απαραίτητα ελάχιστα έπιπλα σε ένα τοίχο. Στην αντίθετη πλευρά, είναι σκόπιμο να κρεμάσετε έναν καθρέφτη.
 • Όταν επιλέγετε τελικά έπιπλα, αγοράστε δείγματα με πλάτος που δεν υπερβαίνει τα 40 cm, στα οποία δεν υπάρχουν κοφτές λαβές και περιττά διακοσμητικά στοιχεία.
 • Στο σχεδιασμό ενός τετράγωνου ή ορθογώνιου δωματίου, μπορεί να εγκατασταθεί ένα ρηχό συρόμενο ντουλάπι. Το ύψος του φτάνει στο ανώτατο όριο.
 • Ο σχεδιασμός του στενού διαδρόμου του Χρουστσόφ είναι ικανοποιημένος με γάντζους στον τοίχο ή με κρεμάστρα.
 • δεν διαταράσσουν την αισθητική σχεδιασμός επιτρέπει ράφι κλειστό παπούτσι, το βάθος των οποίων δεν υπερβαίνει τα 20 cm. Τα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζονται στο κατάστημα, ένα βολικό μοντέλο, αν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να γίνει ανεξάρτητα.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο στο σχηματισμό ενός αρμονικού εσωτερικού διαδρόμου στο Khrushchev - μια ενεργή εφαρμογή στο σχεδιασμό των καθρεφτών. Πολύ λειτουργική κρεμάστρα, σε συνδυασμό με καθρέφτη. Η ντουλάπα, παραδοσιακά εξοπλισμένη με αυτό το στοιχείο, συμβάλλει επίσης στην οπτική αύξηση μιας μικρής περιοχής. Ο μόνος περιορισμός - δεν συνιστάται η εγκατάσταση καθρέφτη στην βάση. Διαφορετικά, οι δημιουργικές σας λύσεις και η βοήθεια των επαγγελματιών μπορούν να δημιουργήσουν έναν αποτελεσματικό και λειτουργικό σχεδιασμό ενός μικρού δωματίου στον Χρουστσόφ!

 • Πρόσοψη σε τιρκουάζ χρώμα + φωτογραφία

 • Μια σοφίτα εισόδου + φωτογραφία

 • Έπιπλα για προθάλαμο + φωτογραφία

 • Προθάλαμος σε πορτοκαλί + φωτογραφία

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map