Ασημένιο χρώμα: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ασημένιο χρώμα: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το Serebryanka είναι ένα χρώμα που έχει μεταλλικό χρώμα ή απλά μια σκόνη αλουμινίου που παράγεται με λεία άλεση λείανσης από αλουμίνιο. Η λείανση χρησιμοποιείται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες - PAP-1 και PAP-2.

Το Serebryanku μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική οποιωνδήποτε επιφανειών σε εξωτερικούς χώρους, σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας αέρα (ζωγραφική φούρνων, καλοριφέρ) και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετική για την προστασία των επιφανειών από τις επιπτώσεις των αρνητικών περιβαλλοντικών παραγόντων. Επίσης προστατεύει τέλεια την επιφάνεια από τη διάβρωση, είναι επίπεδη, αλλά γι 'αυτό θα πρέπει να αραιωθεί σωστά.

ασημί χρώμα

Ποια είναι η σύνθεση του αργύρου;

Παρά το όνομα αυτού του χρώματος, δεν περιέχει ένα γραμμάριο αργύρου. Στην πραγματικότητα, περιέχει μόνο σκόνη από μέταλλο, η οποία λαμβάνεται με άλεση αποβλήτων αλουμινίου και απευθείας αλουμίνιο. Με αυτόν τον τρόπο. Γίνεται σαφές ότι το ασήμι είναι μια σκόνη αλουμινίου λεπτής διαίρεσης, η οποία δίνει στο υλικό χρώμα όταν είναι βαμμένο χάλυβα.

Πώς να αναπαράγεται σωστά η serebryanku;

Σημαντικό! Υπάρχουν δύο διαφορετικές ασήμι σκόνη, οι οποίες διαφέρουν μεταξύ τους από την τεχνολογία μαγειρέματος. Η σκόνη μπορεί να αραιωθεί με βερνίκι ή συνθετικό λιναρόσπορο. Η κύρια διαφορά στην παρασκευή ΡΑΡ-1 και ΡΑΡ-2 είναι οι αναλογίες.

Έτσι, το PAP-1 εκτρέφεται σε ειδική αναλογία με βερνίκι BT-577 - 2 έως 5. Το χρώμα αυτό μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες έως και 400 μοίρες και ταυτόχρονα να μην καεί. Κατ 'αρχάς, η σκόνη χύνεται και στη συνέχεια χύνεται λάκα και αναμιγνύεται το προκύπτον μίγμα με έναν αναμικτήρα.

ΡΑΡ-2 αραιώθηκαν 1 σε 3 ή 1 σε 4 από οποιοδήποτε βερνίκι. Και πάλι, ανακατέψτε τα πάντα λεπτομερώς. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι, ως αποτέλεσμα της ανάμειξης του που λαμβάνεται επαρκώς παχιά μάζα, η οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φέρει στη λεγόμενη συνέπεια χρώμα.

Σημαντικό! Ο βαθμός ρευστότητας της βαφής θα πρέπει να επιλέγεται με βάση τον τρόπο που θα το εφαρμόσετε - ρολό, ψεκαστήρας, βούρτσα κ.λπ.

αλουμίνιο χρώμα ασήμι σκόνη

Για να βάψετε περισσότερο υγρό, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα διαλυτών ή οτιδήποτε άλλο - λευκό πνεύμα, τερεβινθέλαιο, διαλύτη. Αν σκοπεύετε να ψεκάσετε ασήμι, τότε το χρώμα και ο διαλύτης θα πρέπει να αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες, και για έναν κύλινδρο και ένα πινέλο η αναλογία 2 προς 1 είναι κατάλληλη.

Όταν το χρώμα αραιώνεται με συνθετικό λιναρόσπορο, η διαδικασία δεν θα είναι πολύ διαφορετική, οι αναλογίες διατηρούνται ίδιες με τις βερνίκια. Η διάρκεια ζωής της ασημένιας σκόνης δεν έχει όρια, αλλά η αραιωμένη σύνθεση - όχι περισσότερο από έξι μήνες.

Πού είναι το ασήμι;

Οι περιοχές εφαρμογής αυτού του χρώματος είναι αρκετά ευρείες. Χρησιμοποιείται τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στη βιομηχανία. Συχνά χρησιμοποιείται για ζωγραφική:

 1. Καλοριφέρ, μπαταρίες.
 2. Λεπτομέρειες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή.
 3. Λεπτομέρειες στα λεβητοστάσια για την προστασία τους από υπερθέρμανση.
 4. Mostov.
 5. Κατασκευές λιμανιών, πλοία.
 6. Σωλήνα.

ασημένια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του αργύρου

Serebryankoy που απολαμβάνουν οι άνθρωποι όχι τον πρώτο αιώνα, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το χρώμα δεν είχε χρόνο να φέρει κανέναν. Αντιθέτως, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για διάφορες ανάγκες. Ποιο είναι το μυστικό μιας τέτοιας δημοτικότητας; Είναι όλα σχετικά με τον τεράστιο αριθμό των πλεονεκτημάτων που έχει:

 1. Η Serebryanka δεν είναι χαραγμένη, είναι αρκετά δυνατή και ταυτόχρονα λεπτή. Αλλά την ίδια στιγμή, αν το χρειάζεστε, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από το χρώμα.
 2. Το χρώμα μετατρέπεται σε προστατευτικό στρώμα για τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. Δημιουργεί ένα λεπτό, ομαλό, ομαλό στρώμα, που αντανακλά πλήρως την υφή της επιφάνειας.
 3. Χρησιμοποιείται σε διάφορα υλικά - από ξύλο σε σκυρόδεμα και μέταλλο.
 4. Μεγάλη διάρκεια ζωής, έτσι, στο νερό, το χρώμα δεν επιδεινώνεται για 3 χρόνια, ονομαστικά - περίπου 7 χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα, ακόμη περισσότερο.
 5. Δεν φοβούνται τις υψηλές θερμοκρασίες.
 6. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση.
 7. Μη τοξικό.
 8. Γρήγορα στεγνώνει.
 9. Χρωματισμός σε ένα ευχάριστο χρώμα του αργύρου.
 10. Με τη βοήθειά του μπορείτε να επιτύχετε διαφορετικές αποχρώσεις του μετάλλου χρησιμοποιώντας χρωστικές ουσίες.

Φυσικά, εκτός από τα πλεονεκτήματα αυτού του χρώματος έχει τα μειονεκτήματά του, ο κύριος εκ των οποίων είναι ο κίνδυνος έκρηξης. Επομένως, η αποθήκευση μιας τέτοιας σκόνης πρέπει να είναι σε ξηρό μέρος και σε σφραγισμένους περιέκτες, μακριά από πιθανές πηγές πυρκαγιάς, άμεσο ηλιακό φως. Μην κρατάτε το χρώμα δίπλα στο φαγητό, καθώς υπάρχει μια γρήγορη απορρόφηση της μυρωδιάς του αργύρου.

ζωγραφικη κινητηρα ασημι

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το χρώμα είναι ασυμβίβαστο με λάδια και αλκυδικά χρώματα. Επιπλέον, το ασήμι δεν πρέπει να εφαρμόζεται πάνω στο χρώμα NBH και το νιτρο-σμάλτο, επειδή σε συνδυασμό με μια παρόμοια επίστρωση το χρώμα δεν θα διαρκέσει πολύ στην επιφάνεια, γρήγορα πηγαίνει μακριά και, πιθανώς, διογκώνεται με φυσαλίδες.

Μυστικά του ασημένιου σχεδίου

Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο στην εφαρμογή του αργύρου. Για να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε προσεκτικά την επιφάνεια εργασίας από το προηγούμενο στρώμα χρώματος, μετάλλου, ασβέστη κ.λπ. Η μεταλλική επιφάνεια θα πρέπει να καθαρίζεται από σκουριά, κλίμακα. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από στρώματα παλαιών χρωμάτων, η επιφάνεια μπορεί να προετοιμαστεί.

Αν σκοπεύετε να καλύψετε τα ξύλινα υλικά που κατασκευάζονται από ασήμι, θα πρέπει πρώτα να καθαριστούν προσεκτικά. Για τη ζωγραφική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εργαλεία με τα οποία θα έχετε πιο άνετη εργασία - ψεκαστήρας, βούρτσα, ρολό. Serebryanku θα πρέπει να εφαρμόζεται στην επιφάνεια σε δύο, και κατά προτίμηση σε τρία στρώματα. Επιλέγοντας ένα πινέλο ως εργαλείο ζωγραφικής, θα πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να είστε πολύ έξυπνος και ευκίνητος, διότι εάν διστάσετε λίγο, το χρώμα μπορεί να έχει χρόνο για να στεγνώσει. Στο τέλος, όλα θα βαφτούν άνισα.

Πλένουμε το ασήμι

Εάν κατά τη διάρκεια της ζωγραφικής έχετε στάξει με βαφή εντελώς δεν το χρειάστηκε, αλλά έχει ήδη στεγνώσει, τότε μην ανησυχείτε ότι δεν θα μπορείτε να το σκουπίζετε. Το Serebryanku μπορεί εύκολα να σκουπιστεί με ένα διαλύτη που χρησιμοποιούσατε για την αραίωση της βαφής.

Εάν έχετε αγοράσει το έτοιμο χρώμα και δεν έχετε την ελάχιστη ιδέα σε ποια βάση έγινε, τότε ένα είδος λαϊκής θεραπείας θα σας βοηθήσει:

 1. Βυθίστε λίγο ηλιέλαιο πάνω στη βαμμένη επιφάνεια, περιμένετε 10 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε την επιφάνεια με ένα στεγνό πανί.
 2. Στη λεκέ, εφαρμόστε ένα αφαίρεσης νυχιών, στο οποίο δεν υπάρχει ακετόνη. Αυτή η θεραπεία απομακρύνει τέλεια μόνο φρέσκα ίχνη χρώματος. Μετά τη διάλυση της βαφής, η επιφάνεια πρέπει να πλυθεί με μεγάλη ποσότητα νερού.

αφαίρεση του αργύρου

Όταν χρησιμοποιείτε ασήμι, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας. Να είστε βέβαιος να συνεργαστεί με serebryankoy σε γάντια, σε ένα αεριζόμενο δωμάτιο, προστατεύουν από το να πάρει χρώμα στο αναπνευστικό σύστημα.

Βαφή σε διάφορα στρώματα, κάθε στρώση πρέπει να στεγνώσει. Οι προετοιμασμένες επιφάνειες μπορούν να περάσουν σε ένα στρώμα.

Όταν εφαρμόζετε ασήμι σε μια επίστρωση που δεν έχει καθαρή επιφάνεια, θυμηθείτε - να βάψετε το νιτρο-σμάλτο, τα χρώματα NBH και λαδιού δεν μπορούν να είναι ασήμι.

 • Εμποτισμός για πέτρα + κριτικές

 • Βαφή για έπιπλα από ξύλο

 • Ζωγραφική έπιπλα από ξύλο από τα δικά του χέρια

 • Πώς να φτιάξετε ένα φωτεινό χρώμα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map